Rady a tipy pro pečovatele

Rady a tipy pro pečovatele

Úloha pečovatele je někdy zkrátka složitá. Věříme, že ať už se staráte o kohokoli, chcete mu vždy poskytnout tu nejlepší možnou péči, a proto zde uvádíme několik užitečných rad a tipů, jak pečovat o někoho s inkontinencí.

Normálně si o tématu inkontinence promluvte 

Mnoho lidí se za problémy s únikem moči stydí a nechtějí se o tomto tématu moc bavit. Zkuste si o tom ale přesto nezávazně promluvit. Víte, že 1 ze 4 lidí se v určité fázi života potýká s inkontinencí? Rozhodně v tom nejsou sami! Dodejte jim odvahu podělit se o své pocity a obavy a mějte pro ně pochopení. Někomu bude vyhovovat se na vše podívat trochu s humorem. Znáte své blízké ostatně nejlépe, tak na ně nespěchejte a nechte je, ať se svěří, až budou chtít.

Vyhledejte lékařskou pomoc

Doporučte tomu, o koho pečujete, aby si domluvil schůzku se ošetřujícím lékařem a promluvil si s ním o svých potížích.

Možná neví, že jim může pomoci zmírnit jejich problémy nebo je dokonce problémů s inkontinencí zbavit. Doprovoďte je, kdyby nechtěli jít sami nebo kdyby pro ně bylo složité formulovat, co je trápí. Pokud je doprovodit nemůžete, pomozte jim sepsat si dotazy na lísteček, aby na nic nezapomněli.

Objednejte si vzorky a brožury

Attends má mnoho bezplatných materiálů z online kurzů o inkontinenci Přihlásit se od brožur po vzorky 

Objednejte si vzorky a brožury, aby si mohli ti, o které se staráte, vše přečíst a vyzkoušet v klidu doma. Pokud si nejste jistí, co objednat, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro Vás a máme mnoho zkušeností a víme, jak pomoci pečovatelům i lidem s inkontinencí.

Na našich webových stránkách brzy přibude více zajímavých článků a materiálů, pravidelně je tedy navštěvujte, ať vám nic neunikne! Nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho zpravodaje.  

Recent Articles