Inkontinence po porodu - je častější, než si myslíte

Inkontinence po porodu - je častější, než si myslíte

Esther, 38 let

Po narození mé nejmladší dcery jsem trpěla občasným nechtěným únikem moči. Někdy to bylo jen pár kapek, když jsem si kýchla, ale jindy jsem zjistila, že potřebuji na záchod, až když bylo už pozdě.  Podvědomě jsem začala méně pít, dokud mě můj doktor neupozornil, že to vede ještě k větším problémům s močovým měchýřem.

Na radu doktora jsem začala cvičit, abych si posílila pánevní dno. I když je to už mnohem lepší, stále musím používat inkontinenční vložky, aby nedošlo k nějaké nehodě. Řadu vložek Attends Soft lze opravdu používat každý den.   

Nejdřív jsem si myslela, že mi stačí vzít si hygienickou vložku, ale je v tom obrovský rozdíl. Rozhodně doporučuji používat inkontinenční vložky, nikoliv hygienické. Zjistila jsem, že od té doby, co používám ten správný výrobek, si někdy ani nevšimnu drobného úniku moči, protože se hned vstřebá.

Díky mým dětem neznám nudu a moc ráda chodím na procházky a plavat, takže jsem moc ráda, že jsem objevila Attends a můžu dál dělat vše, co jako rodina milujeme. Škoda, že jsem se o Attends nedozvěděla dřív! Ušetřilo by mi to spoustu vrásek a mokrých džín!

Recent Articles