Cover-Dri pro péči o děti

Cover-Dri pro péči o děti

Naomi – 35 let

Cover-Dri oblíbený výrobek na ochranu pokožky. Jedná se o jednu z nejuniverzálnějších inkontinečních pomůcek, kterou lze použít i při péči o kojence a batolata. Zvlášť když jich máte víc než jedno najednou! 

Anně se poštěstilo mít dvojčata. Už tak je dost těžké mít jedno dítě, natož DVOJČATA! Její dvojčátka jsou zdravá a čilá a dělají, co jde dětem nejlépe – papají, spinkají, říhají, čůrají a kakají. Anna a její rodina znaly řadu výrobků Attends určenou na ochranu pokožky a rozhodly se ji použít i u svých děťátek – geniální!

“V porodnici jsme objevili podložky Attends Cover-Dri a po propuštění z porodnice jsme je kupovali na přebalovací pult. Je to úplná výhra!!”, vysvětluje Anna. “Používáme je na sedačky v autě, v kočárku, na gauči a všude, kde miminka zrovna leží. Jsou velmi lehké a jdou lehce složit do tašky na kočárek. Používáme je i na veřejných přebalovacích pultech. Dříve mě při představě, že budu muset uklízet pokaždé, když si říhnou nebo učůrnou, polil studený pot”.

Pomůcky Attends na ochranu pokožky jsou k dispozici v široké řadě velikostí a míry absorpce. Více o řadě Cover-Dri zjistíte zde:

  • Dítě by nemělo být s výrobky Cover-Dri ponecháno bez dozoru, aby se předešlo případnému ohrožení zdraví.

Recent Articles